ספגטי מקישואים ופסטו ב-10 דקות
מתכון של One Green Planet
המרכיבים
4 קישואים מקולפים (רצוי זוקיני)
מרכיבי הרוטב:
1 כוס אגוזי קשיו
1/2 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס מיץ לימון
צרור גדול של בזיליקום טרי
1/2 כפית אבקת מרק בצל
1/2 כפית אבקת שום
3/4 כוס מים, שמוסיפים לאט
1/2 סלסלה של עגבניות שרי חצויות
חופן גרעיני דלעת
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מקלפים את הקישואים וחותכים את הקצוות בעזרת קולפן חותכים רצועות קישואים דקות לצורת פסטה
את כל מרכיבי הרוטב, מלבד העגבניות וגרעיני החמניות, מערבבים לאט במעבד מזון
שמים את רצועות הקישואים בקערה
שופכים את הרוטב על רצועות 'פסטת' הקישואים מפזרים את עגבניות השרי החצויות וגרעיני החמניות