ה-מגמה הקולינרית לשנת 2018 – מנות עיקריות מבוססות צומח plant-based dinning
מביני דבר מהעולם הקולינרי בארה"ב תמימי דעה שהטרנד החזק לשנת 2018 הוא לשים את המזון מהצומח במרכז.
מבט על המגמות הקולינריות החזויות לשנת 2018 מראה שמעמד המזון מהצומח ותחליפי בשר בפרט מתחזק ומובל ע"י עליית ביקוש הצרכנים למזון בריא יותר, הומני יותר ומזיק פחות לסביבה. כיזרנו עבורכם חלק מהתחזיות החמות: Baum & Whiteman במסגרת המגמות החמות בתחום המסעדנות והמלונות ל 2018 מציינים שה-טרנד לשנת 2018 הוא מעבר למזונות מבוססים צומח שמובילים הצעירים (דור המלניום, דור ה- X ודור ה- Z) בעוד שמסעדות רבות מפגרות אחרי ביקוש הצרכנים. את המגמה מובילות רשתות המזון, וההערכה היא שצפוי גידול מתמשך של 10% בביקוש למנות עיקריות מהצומח. הם מציינים ארגונים גדולים (ובניהם Panera Bread, Hilton Hotels, Stanford University, Unilever, and Sodexo,...