מרק דלעת ומייפל עם שמן מיוחד מזרעי דלעת,(שהוא מומלץ ביותר אבל לא חובה) של השף עומר גרסון
מרק דלעת ומייפל

מרק דלעת ומייפל עם שמן מיוחד מזרעי דלעת,(שהוא מומלץ ביותר אבל לא חובה) של השף עומר גרסון
תבשיל מורכב של ירקות וקטניות שטעמו מצדיק את כל ההשקעה בו
הבלוגרית חני הראל במתכון חנוכה מעט שונה – רושטי. אותה לביבת ענק שוויצרית, יכולה לחדש בימי חג, לצד סופגניות ולביבות או בימי חול, כמנה לכל דבר
מנה חמה של טופו בציפוי פנקו שיכולה לשמש כתוספת או כמנה בפני עצמה