כבר בחודש יולי הצטרפה לראשונה חברת טבע ליוזמת 'שני ללא בשר'. היום הוכרז על "המאחז" הבא – חדר האוכל של "טבע ישראל", שהוא המרכז הלוגיסטי בשוהם. במקום עובדים כ-700 אשה ואיש. לראשונה תוחזק המקום במנות יחודיות  למיטלס מאנדיי, בשיתוף יוניליוור ישראל וחברת הקייטרינג פלאנט.

מה הוגש? מוקפץ טופו ירקות ונודלס בסגנון תאילנדי, פאסטייה טופו במילוי ירקות מוקפצים וג'ינג'ר, טופו שקדים וצימוקים בליווי רוטב שזיפים, גלילת חציל במילוי עדשים כתומות וקינואה בליווי רוטב עגבניות על מצע קוסקוס.

בתאבון ותתחדשו שם בטבע

1 2 3 4 5 6