איך הפחתת גזי החממה מתחילה בצלחת שלנו
מאמר המסכם את המחקרים הקיימים על ההשפעה הסביבתית של תעשיית הבשר וקורא לצמצם את צריכת הבשר למען בריאותינו ובריאות כדור הארץ.
מאת מיה אובראול, מאמר מקורי פרוסם ב GreenBiz ב 25 מאי, 2016 סביבתנים, במיוחד אלו הפועלים להגן על כדור הארץ מפני שינויי אקלים, יופתעו לגלות איזה אחוז עצום מטביעת הרגל הפחמנית שלנו מקורו בבשר. הנתונים העדכניים ביותר מארגון המזון והחקלאות Food and Agriculture Organization של האו"ם מצביעים על כך שמשק החי אחראי ל-14.5 אחוז מכלל הגזים שנפלטים כתוצאה מפעילות אדם. מדובר ביותר מכל הגזים שפולטים כל כלי התחבורה על פני הכדור, לרבות מכוניות, מטוסים, וספינות. בעוד השפעות התזונה שלנו נותרו במידה רבה מחוץ לדיון בשינויי האקלים, גוף מחקר הולך וגדל מעיד על הקשר בין תזונה ואקלים. מחקר חדש בשם "שינויים תזונתיים...