חברת ההסעדה סודקסו מכריזה על תחרות מנות מהצומח
מתוך אחריות לבריאות העובדים ורצון לתרום לסביבה, חברת ההסעדה הגדולה מחזקת את היצע ואטרקטיביות המנות מהצומח כדי לענות על ביקוש ל"שני ללא בשר".
אנו יודעים כיום כי תנאי להצלחה לאורך זמן של יוזמת יום שני ללא בשר בחדרי האוכל במקומות העבודה הוא איכות המנות מהצומח. אנו שמחים לשתף ביוזמה יצירתית של חברת ההסעדה Sodexo כדי להגדיל את התמקצעות בקרב עובדיה בכל הקושר למזון הצמחוני. רינת לחנה, סמנכ"ל משאבי אנוש ותקשורת ב Sodexo מספרת כיצד נולדה היוזמה: במסגרת מתכניות ההכשרה הקבועות שחברת ההסעדה עורכת לעובדיה, התקיימה סדנה בשיתוף יונילוור בנושא מנות מן הצומח. כחלק מרצון החברה לשמר את הידע הנרכש בהכשרות ואף לשכללו, בד בבד עם ביקוש גובר מצד לקוחות למנות אלו, החלטנו לערוך תחרות "המנה הצמחונית" – במהלך ינואר. מניע נוסף לדגש על...