טוב לסביבה
צריכת בשר כיום מהווה בעיה סביבתית בקנה מידה עולמי. על מנת לעמוד ביעדים בינלאומיים של הגבלת העלייה הטמפרטורה העולמית, לא מספיק ליישם רפורמות רק במגזרי האנרגיה והתחבורה, אלא חייב להתרחש שינוי גם בהרגלי התזונה שלנו. קראו עוד על ההשפעה הסביבתית של ייצור בשר בעידן שלנו.
טוב לבריאות
התזונה המומלצת ע"י ארגוני בריאות בארץ ובעולם היא התזונה הים תיכונית שנמצאה בעלת יתרונות רבים לשמירה על אורח חיים בריא ולמניעת מחלות. תזונה זו מבוססת על צריכה קבועה ויומיומית של ירקות, פירות, דגנים וקטניות, זרעים ואגוזים ושמן זית וכוללת צריכה מתונה בלבד של מוצרים מהחי וצריכה מועטה ביותר של בשר אדום.
טוב לכיס
אפשר לאכול טעים ובריא גם בזול! קטניות הן מקור מעולה לחלבון במחיר שווה לכל כיס.
לצריכת בשר בהיקפים הנהוגים כיום קשר ישיר לביטחון תזונתי וגם לרעב עולמי ובזבוז מזון. עוד סיבה טובה להפחית!