חדש!! ערכת שילוט ממותגת בריאות לחדר האוכל

הכנו עבורכם ערכת שילוט ממותגת בריאות. המודעות לנושא הבריאותי גובר ותופס תאוצה והציבור כיום יודע לחפש ולבקש מנות שמיטיבות עם הבריאות – מזון יותר טבעי, פחות מעובד ומזין. עם זאת, אנחנו גם יודעים שמה שישפיע בסופו של דבר על בחירת הסועד הוא דבר פשוט מאוד: אם המנה טעימה או לא. מנה שהיא גם בריאה וגם טעימה  – תהפוך בכלל את הבחירה לקלה והמיתוג שלפניכם יסייע בבחירה. לפניכם 3 גדלים לשילוטים שניתן להדפיס או כמדבקות  או כשילוט לתלייה: שילוט ממותג בריאות גודל 25*45 שילוט ממותג בריאות גודל 10*97 שילוט ממותג בריאות גודל  34*113

הכנו עבורכם ערכת שילוט ממותגת בריאות. המודעות לנושא הבריאותי גובר ותופס תאוצה והציבור כיום יודע לחפש ולבקש מנות שמיטיבות עם הבריאות – מזון יותר טבעי, פחות מעובד ומזין. עם זאת, אנחנו גם יודעים שמה שישפיע בסופו של דבר על בחירת הסועד הוא דבר פשוט מאוד: אם המנה טעימה או לא. מנה שהיא גם בריאה וגם טעימה  – תהפוך בכלל את הבחירה לקלה והמיתוג שלפניכם יסייע בבחירה. לפניכם 3 גדלים לשילוטים שניתן להדפיס או כמדבקות  או כשילוט לתלייה: שילוט ממותג בריאות גודל 25*45 שילוט ממותג בריאות גודל 10*97 שילוט ממותג בריאות גודל  34*113

להמשך קריאה
לוגו יום שני ללא בשר

חדש! שילוט אטרקטיבי למנות שלכם שיסייע לסועדים בבחירה

לפניכם תיאורים שניתן להלביש אותם על כל המנות מן הצומח שהכנתם – תיאורים שנלקחו מעולם הקולינריה והמסעדות. מבט חטוף בתיאורים יתחילו לעורר תאבון אצל כל אחד ויגדילו את הסיכוי שהסועד מולכם יבחר בה! לתיאורים לחצו כאן. לנוחיותכם מצורף גם דף ממותג ומחולק אותו תוכלו להדפיס ולהציב על הפס. להורדת הדף לחצו כאן מוזמנים לנסות!  

לפניכם תיאורים שניתן להלביש אותם על כל המנות מן הצומח שהכנתם – תיאורים שנלקחו מעולם הקולינריה והמסעדות. מבט חטוף בתיאורים יתחילו לעורר תאבון אצל כל אחד ויגדילו את הסיכוי שהסועד מולכם יבחר בה! לתיאורים לחצו כאן. לנוחיותכם מצורף גם דף ממותג ומחולק אותו תוכלו להדפיס ולהציב על הפס. להורדת הדף לחצו כאן מוזמנים לנסות!  

להמשך קריאה

איך לשלב יותר מנות עיקריות מן הצומח בחדר אוכל מוסדי

טיפים והצעות איך לשלב יותר מזון מן הצומח בחדר האוכל המוסדי, ולמה זה משתלם לכם.

העתיד כבר כאן מיטב השפים בעולם כבר מבינים שהגישה הקולינרית העכשוית שמה את המזונות מן הצומח במקום מרכזי על הצלחת. מהנדסי מזון עומלים על יצירת תחליפי בשר ממקורות צמחיים שיוכלו להשתלב במתכונים הקיימים ולספק את דרישות הצרכנים: שמירה על טעם הבשר- ללא בשר. והסועדים מצביעים ברגליים. הביקוש למנות איכותיות מן הצומח הולך ועולה לצד ריבוי צמחונים וטבעונים וכן "המפחיתנים" שמעדיפים שלא לאכול מנה בשרית מדי יום. המהפכה לא מאחרת להגיע גם אל המטבח המוסדי בישראל. מטבחים מוסדיים בישראל אחראים להזנת חלק ניכר מהאוכלוסיה שכוללת עובדים במקומות עבודתם, ילדים במסגרות צהרונים ובפנימיות, עובדי שירותי ההצלה והבטחון ועוד. בשנים האחרונות גדל היצע...

להמשך קריאה

בריאות במקום העבודה מתחילה בתזונה מבוססת צומח

איך משפיעה התזונה במקום העבודה על משקל תקין של העובדים ועל פריון העבודה?

מאת: מיכל וולנסקי, מנהלת שוק מוסדי במיטלס מאנדיי ארגונים רבים מבינים כיום את תפקידם בייצור סביבת עבודה שמקדמת את בריאות העובדים שלהם. בין היתר זה אומר ליצור סביבה שמעודדות בחירות נבונות יותר: להגיע על אופניים, להשתמש במדרגות, ולאכול אוכל מזין בארוחות וביניהן. עם זאת, מספיק מבט בחדר האוכל כדי לראות שהיצע המנות עיקריות מעודד בחירה שאינה בהלימה עם המלצות התזונה של משרד הבריאות, הקוראות כיום להרחבה משמעותית של תזונה מן הצומח. כיום, הרוב הגורף של המנות העיקריות הן מהחי (בקר, עוף או דגים) והסועדים מכוונים, בהנחה שהם רוצים מנה עיקרית ולא תוספות או סלט, לאכול בשר על בסיס יומי. אז מהן המלצות...

להמשך קריאה