המתכון של שרי דומאו מתאים לעונה ועשוי לשמש תוספת, מנה ראשונה ואפילו מנה עיקרית לארוחה נטולת בשר. דומאו היא אשת יחסי הציבור ומנהלת קמפיינים של Meatless Monday. היא אוכלת הכל, כולל בשר ואוהבת להתנסות במתכונים נטולי בשר דווקא. היא חובבת גדולה של מטבחים מסביב לעולם ולכן המנה הצרפתית-אסיאתית הזו נראתה לה כל כך.

חממו שמן זית במחבת על אש בינונית
להוסיף את הג'ינג'ר והשום ולחמם עוד דקה
להוסיף את תרמילי השעועית. לחמם עוד 5 דקות. לערבב כל הזמן כדי לוודא שהשעועית מבושלת באופן אחיד
להוסיף את מיץ התפוזים
לשפוך פנימה את גרעיני השומשום ולערבב היטב

אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר

המתכון נלקח מתוך blogs.prevention.com