* מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים בתוך מחבת ומומלחים כ-4 דקות או עד התרככות. מוציאים ומניחים להתקרר בצד. את מי הבישול שומרים בצד.
* במחבת עמוק מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד התרככות (אך ללא הזהבה). מוסיפים את השום ופלפל חריף ומבשלים עוד דקה. מוסיפים את הצימוקים והצנוברים וממשיכים לבשל עד הזהבה קלה של הצנוברים.
* מוסיפים את הכרובית, קומץ הזעפרן, רוטב העגבניות המיובשות ועלה הדפנה למחבת עם 1/2 כוס של מי בישול הכרובית
* מבשלים על אש קטנה עד בינונית במשך 5 דקות, תוך מעיכה עדינה של הכרובית על ידי כף עץ ומוסיפים מעט מי בישול הכרובית ועל פי הצורך כך שתישאר כל העת תערובת רכה
*מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד מי בישול של הפסטה
* מניחים את הפסטה עם רוטב הכרובית המבושל במחבת עמוקה. מוסיפים את מיץ הלימון ואת הפטרוזיליה ומערבבים
* מחלקים ומגישים
* ניתן לפזר גבינת פרמז'ן מעל