מחממים כף שמן זית במחבת. מערבבים בצל, שום, מלח ופלפל ומבשלים עד שהבצלים שקופים. מוסיפים את הגזר ואת תבלינים עד שהגזר רך. מסירים מהאש .
בקערה מועכים את השעועית ומוסיפים את תכולת המחבת יחד עם רוטב הסויה ושיבולת שועל מהירה. מערבבים ויוצרים ארבע קציצות . מניחים במקפיא במשך 30 דקות כדי לעצב את התערובת. מטגנים את הקציצות על מחבת מצופה ספריי שמן על אש בינונית, משני הצדדים.
מגישים בלחניה עם ירקות חתוכים ליצירת המבורגר צמחוני מהחלומות!

לחצו כאן לסרטון הדגמה