מערבבים בקערה גדולה את הקמח ואבקת האפיה. מוסיפים מלח. מערבבים בכוס 2 כפות סוכר עם 2 כפות מים רותחים ומערבבים עד שהסוכר נמס – מוסיפים את מי הסוכר לקערה. מוסיפים כמו כן 1/2 כוס מים ו- 2/3 כוס שמן. לשים בעזרת הידיים עד שנוצר בצק אחיד וגמיש.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי המלית.
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
מרדדים בעזרת מערוך את הבצק על משטח מקומח או על גבי נייר אפיה שפרוס על השיש. הבצק צריך להיות דק במיוחד. קורצים עיגולים בעזרת כוס. (אם אתם מעוניינים באוזני המן קטנות – אפשר להשתמש בכוס רגילה. לאוזני המן בגודל סטנדרטי כדאי להשתמש בכוס מעט גדולה יותר.)
במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמלית.
מקפלים פנימה את עיגול הבצק משלושה כיוונים ליצירת משולש. מהדקים היטב ע"י צביטת הבצק בשלושת הכיוונים כדי שלא ייפתח באפיה, ומשאירים מלית חשופה בקודקוד אוזן ההמן. מעבירים בעדינות לתבנית אפיה מרודפת בנייר אפיה.
אופים 25 דקות בחום של 175 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
בוזקים אבקת סוכר ומגישים

המתכון מתוך הבלוג Siv-Food של סיון מאירי. חפשו אותו גם בפייסבוק כאן

הטיפ של סיון מאיר למשלוח מנות טבעוני: "תוכלו להרכיב משלוח מנות מאוזני המן ביתיות, שוקולד מריר, עוגיות לוטוס, ופל מצופה של חברת מן, עוגיות גודי'ז עם שוקולד מריר, גליליות טבעוניות או ופלים טבעוניים (רק בדקו את הרכיבים), במבה, ביסלי, אפרופו, תפוצ'יפס, בייגלה וכו' (איזה כיף שרוב החטיפים המלוחים טבעוניים). למשלוח מנות המיועד למבוגרים תוכלו להוסיף גם צנצנת ריבה, בקבוק יין, צנצנת עם פירות יבשים ואגוזים ואולי איזה קפה מאיכות טובה"