מרק עגבניות פיקנטי

צילום: מיכל דינר

מתכון של מיכל דינר

מרק עגבניות ללא גלוטן. פיקנטי ומחמם במיוחד.

מרכיבים
ליטר מיץ עגבניות של פריגת
ליטר וחצי מים, רותחים
ענף סלרי שלם, גבעול ועלים
2 ענפי פטרוזיליה שלמים, גבעולים ועלים
קופאת עגבניות מרוסקות (260גרם)
כף קטשופ
כפית רוטב צ’ילי חריף
פלפל לבן, לפי הטעם
כפית אבקת מרק ירקות
חצי חבילת אטריות אורז חום בצורת שבלולים

אופן ההכנה:
בסיר מרתיחים את מיץ העגבניות והמים.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 10 דקות.
בסיר נפרד מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
מוזגים מנת מרק לכלי הגשה, ומוסיפים לה חופן של אטריות אורז מבושלות.
אוכלים חם ונהנים!