מרק קר מעגבניות ופלפלים

צילום:
כמות:2 מנות

בימים טרופי חום כמו אלה שיהיו כאן בחודשיים-שלושה הקרובים, עדיף להתאמץ מעט ולהכין מרקים צוננים ממגוון הירקות שמציע הקיץ.

 מצרכים

3 עגבניות קלופות מחולקות לרבעים
1 פלפל אדום קצוץ
2 גזרים קצוצים
4 כפות טחינה גולמית
4 תמרים מיובשים
1 שן שום קלופה
1 כף שבבי צ'ילי
מיץ מליים שלם
מלח ופלפל
4 כפות סלרי קצוץ
1 כף שמן זית (אופציונלי)

אופן ההכנה

מכניסים לבלנדר את העגבניות, הפלפלים, הגזר, הטחינה, התמרים, הצ'ילי ומיץ הליים. מערבבים עד תערובת אחידה. מוסיפים מלח ופלפל על פי הצורך.

מקשטים בסלרי קצוץ ושמן זית

ניתן לחמם אבל אפשר לאכול קר בקיץ

המקור למתכון כאן