ממרח חומוס ואבוקדו קייצי

צילום: מימי אבישי
זמן הכנה:כחצי שעה כמות:4 מנות
מצרכים

כ 1/2 כוס גרגרי חומוס (כ-150 גרם)
1/2 אבוקדו
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות
1  בצל ירוק חתוך לקוביות
1 כףמיונז או מיונז טבעוני
1 כפית חרדל דיז'ון
עלי תרד או חסה

אפשר להוסיף לפי הטעם: שמרי בירה, פפריקה, פלפל, מלח

אופן ההכנה

מכניסים את גרגירי החומוס ואבוקדו לקערה בינונית, מועכים במזלג
מוסיפיםאת שאר החומרים ומערבבים היטב

מגישים בתוך פיתה או טורטייה  עם כמה עלי תרד או חסה וליהנות