היום הושקה יוזמת 'שני ללא בשר' גם בחדר האוכל של חברת 'שיכון ובינוי'.

הארוע החל הבוקר עם הרצאה על Meatless Monday של מיקי חיימוביץ' והמשיך בחנוכת היוזמה בחדר האוכל של החברה.

את חדר האוכל מפעילה חברת ההסעדה "שולץ", בניהולו של שף אפי, ואוכלים בו כ-350 עובדים ועובדות מדי יום.

את הארוחה הזו החלו במנות מעניינות ושפע מרשים; סושי צמחוני, קישואים ממולאים באורז וסויה, שיפודי טופו, נודלס מוקפצים עם קבבוני סויה, שטרודל של ירקות ופלאפל.

היוזמה כולה הותנעה והוטמעה על ידי ליאור סיגאווי, מנהלת הרווחה של 'שיכון ובינוי'. התגובות של העובדים היו נלהבות.

בהצלחה!

שיכון ובינוי2 שיכון ובינוי3 שיכון ובינוי4